Recencies

Niels Hagen heeft mij begeleid bij het beslissingsproces voor een nieuwe knie. Hij heeft mij met raad en daad bijgestaan om voor mij de beste keuze te kunnen maken. Nu de operatie achter de rug is, begeleidt hij mij fantastisch naar volledig herstel. Ook al ben ik op senioren leeftijd, begrijpt Niels dat sport een belangrijke rol speelt in mijn leven. Hij helpt mij nu om zodanig te revalideren van de knie operatie dat ik ook mijn geliefde sport weer kan uitoefenen.


Een goede fysiotherapeut weet snel de vinger letterlijk op de zere plek te leggen. Niels heeft dat voor ons sportieve gezin keer op keer bewezen. Snelle analyse van de klachten en dan focus op herstel. Onze zoon Björn beoefent Basketball als topsporter in Spanje en Nederlandse jeugdteams en heeft daardoor regelmatig te maken met blessures. Van jongs af aan ondersteunt Niels hem bij herstellen en voorkomen van deze blessures tot onze grote tevredenheid. Niels is altijd duidelijk wat je wel mag doen, maar ook zeker wat je niet moet doen. Hierdoor is het hersteltraject veelal een stijgende lijn in plaats van telkens te maken te hebben met terugval. Zijn kennis van topsporters is een grote meerwaarde bij de behandelingen van al zijn klanten. Top!


Ik ben heel tevreden over de behandelingen van fysiotherapeut Niels Hagen. Na een ernstige blessure heeft hij mij weer top fit gekregen. Hij is een top professional en heeft mijn leven extra glans gegeven door het fysieke probleem bij de bron aan te pakken. Hierdoor ben ik in mijn werk en in mijn sport beter gaan presteren dan voor mijn blessure. Hij realiseert maximaal resultaat door goede samenwerking en communicatie met de patiënt. Ik vind het prettig dat daar niet onnodig veel behandelingen voor nodig zijn.


Tijdens mijn werk heb ik een overstrekking van mijn rechter elleboog gehad, waarbij het zodanig kapot was gegaan, dat een operatie niet te vermijden was.
Via Niels ben ik in contact gekomen met dokter Eygendaal van het Amphia ziekenhuis.
Na een scan en foto bleek dat ze mij moest opereren. Na drie dagen in het ziekenhuis is de operatie geslaagd.
Thuis vier keer in de week naar de fysio voor de eerste vijf weken daarna afbouwend naar één keer in de week.
Tot nu toe een goed resultaat met de fysiobehandeling. Een betere fysio is er voor mij niet. Er is nog een lange weg te gaan maar we gaan het zover mogelijk brengen als ik kan. Zonder Niels had ik dit resultaat zeker niet zover kunnen brengen.
Niels bedankt voor de goede zorg. Voor mij ben je een topper!