Orthopedische Revalidatie

Fotocredit: Angelo van der Klift

Door jarenlange ervaring en intensieve samenwerking met diverse orthopedisch chirurgen is de orthopedische revalidatie een specialisatie geworden van NH Fysiotherapie.
Veel voorkomende orthopedische ingrepen zijn schouder-, knie- en elleboog operaties (o.a. labrum, voorste kruisband, meniscus). Orthopedische revalidatie is bedoelt voor patiënten die een ingreep op dit gebied hebben ondergaan. Ook kan een orthopeed patiënten doorverwijzen voor orthopedische revalidatie zonder operatie. Orthopedische revalidatie is ook geschikt voor herstel na een trauma als gevolg van een ongeval thuis, op het werk of door sport (schouder-, elleboogklachten, botbreuken, enkel- of knieklachten).

Behandeling

Na ontslag uit het ziekenhuis of via een verwijzing van de specialist is het belangrijk zo snel mogelijk te starten met de revalidatie. Na een uitgebreid onderzoek wordt er een persoonlijk behandelplan en een revalidatieschema voor je opgesteld en (zo nodig) vinden er individuele behandelingen plaats. Behandelingen kunnen bestaan uit mobiliserende technieken, taping, ondersteunende behandelapparatuur en trainingsschema’s met of zonder trainingsapparatuur.
We hebben korte lijnen met de orthopeden en werken met protocollen die in samenwerking met de orthopeden zijn samengesteld. Onze ervaring met deze revalidatie protocollen is het sleutelwoord tot een goed herstel.

Lees hier een artikel over NH Fysiotherapie op de FC Kruisband website.

Maak een afspraak

U kunt hieronder een afspraak maken voor orthopedische revalidatie.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van auto.