Joey Tazelaar

Joey Tazelaar afbeelding
  • Fysiotherapeut

Joey Tazelaar is in 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool te Breda. Hij kijkt er erg naar uit zijn opgedane kennis tijdens zijn 4 jaar durende studie toe te kunnen gaan passen in de praktijk. Joey heeft zijn afstudeerstage gedaan onder begeleiding van Niels Hagen. Gedurende deze periode heeft hij zijn kennis voor het vak (sport)fysiotherapie kunnen uitbreiden. Zo heeft hij o.a. bij meerdere operaties kunnen meekijken, heeft hij contact gehad met meerdere orthopeden en heeft hij een berg aan ervaring opgedaan.

Joey heeft sinds het begin van zijn opleiding een voorkeur gehad voor de sportrevalidatie. Hij wilt zich in de toekomst dan ook nog verder gaan specialiseren als sportfysiotherapeut en manueel therapeut. Hij heeft een grote affiniteit met sport en heeft in het verleden meer dan 10 jaar aan judo gedaan. Daarnaast heeft hij een aantal jaar jiu-jitsu beoefend en is hij nu vooral te vinden in de sportschool en bij cardio-boxing.

Joey is sinds september 2021 werknemer bij NH Fysiotherapie en door zijn enthousiasme en affiniteit met sport een waardevolle aanvulling voor het team.

Bijzondere interesse, kennis en werkervaring op het gebied van:

  • Behandeling van alle (sport)blessures (o.a. vechtsporten)
  • Orthopedische revalidatie (o.a. knie-/heupprothese, kruisbandrevalidatie)
  • Behandeling van nekklachten
  • Behandeling van rugklachten
joey@nhfysiotherapie.nl